Stichting de Pinguins wint Fardem Packaging goede doelen actie 2022

2022-07-22 | Verpakkingsproducent Fardem heeft dit voorjaar als regionale primeur de Goede Doelen Actie met succes georganiseerd. Met deze opzet wordt 5.000 euro vanuit het bedrijf geïnvesteerd in projecten met een maatschappelijk doeleinde in de gemeente Edam-Volendam. Na de stemronde dit voorjaar zijn op donderdag 30 juni drie initiatieven in de prijzen gevallen.

“Ons bedrijf heeft diepe wortels in de lokale samenleving, waar het sinds 1884 actief is in de verpakkingsbranche, vertelt directeur Marco van Toor. “ Met deze actie hebben we onze werknemers laten stemmen op lokale initiatieven, die bijdragen aan de leefbaarheid in de regio. Drie goede doelen met maatschappelijk doeleinden worden zo financieel ondersteund, die gevestigd en actief zijn binnen de gemeente Edam-Volendam.

Voor meer informatie; https://www.fardem-packaging.nl/nieuwsitems/stichting-de-pinguins-wint-fardem-packaging-goede-doelen-actie-2022/