26 Februari 2011 – Gezellige Disco avond bij “De Pinguins”

Zaterdagavond 26 februari 2011 van 7 tot 9 uur vond de super gezellige disco zwemavond plaats in het zwembad De Waterdam voor alle leden van De Pinguïns.

Ook broertjes, zusjes, pappa’s en mamma’s ( zelfs opa’s) waren welkom om mee te zwemmen, te dansen en te genieten van een ontspannen sfeer. De Pinguïns huren het zwembad daartoe speciaal af. Het is iedere keer weer wennen als je binnenkomt in het donkere zwembad, met al die kleurige en flikkerende lichten. Als je ogen er eenmaal aan gewend zijn, dan overheerst de gezellige en sfeervolle stemming.

Het zwembad was lekker gevuld en iedereen had er onwijs veel zin in, dat was duidelijk merkbaar. Met echte discomuziek en discolampen werd er volop genoten van het warme water. Ook voor de inwendige mens was gezorgd middels een kopje koffie, glaasje fris of een ijsje. Ondertussen werd er bijgepraat op de bubbelbank, gelachen en gespeeld in het recreatiebad en af en toe zelfs fanatiek baantjes gezwommen in het wedstrijdbad.

In een baan van het wedstrijdbad hadden Charlotte en Dominique een spel bedacht. Er werd enthousiast aan meegedaan. Af en toe klonk een luid gejuich uit die hoek. Voor de jongsten (maar ook voor ouderen) is en blijft de glijbaan altijd een gewild onderdeel. Helemaal bijzonder als het zo donker is. Veel geroep en gelach als ze proestend naar beneden komen. Ook een tiental vrijwilligers van Het Nest neemt sinds een paar jaar deel aan deze disco-avond en ook zij genoten volop.

Een avond als deze komt niet zomaar tot stand. Wij bedanken hierbij: Rabobank Waterland en Omstreken voor een donatie vanuit het Coöperatiefonds van de Rabobank Waterland en Omstreken. De gemeente Edam-Volendam, Harry Smit voor de fantastische muziek, Jack Pannekeet voor het regelen van de disco, de lampen, etc. Iwan Lautenschutz voor het nemen van de foto’s, alle toezichthouders, en in het bijzonder Linda Koning en Linda Alexandre voor de geweldige organisatie.

Bedankt en vast en zeker: Tot de volgende keer!

20110226_Discozwemmen