27 Juni 2014 – Bond Administratie | Advies ondersteunt ook dit jaar Stichting “de Pinguins”

Stichting de Pinguins is een organisatie geheel opgezet door vrijwilligers met als doelstelling om mensen met een beperking, van 4 tot 80 jaar, in het eigen tempo te bekwamen in de zwemsport. In de praktijk betekent dit dat iedere zaterdag zo’n 70 fanatieke zwemmers onder intensieve begeleiding van zo’n 35 vrijwilligers in zwembad De Waterdam plezier beleven aan de zwemsport.

Het is voor de deelnemers zelfs mogelijk om erkende diploma’s te halen. Van zwem ABC tot en met het zogenaamde snorkeldiploma. Voor veel kinderen wordt het zwemmen na verloop van tijd ook echt hun sport en blijven daardoor jaren lid van de vereniging! Verder is er een trimgroep waar volwassenen met een beperking kunnen revalideren of hun conditie op peil kunnen houden middels baantjes zwemmen en leuke opdrachten.

“De Pinguins” bestaan sinds 1 april 1975 en vieren dus volgend jaar het 40-jarig jubileum. Dit prachtige initiatief wordt sinds 2012 door BOND Administratie | Advies ondersteunt met een jaarlijkse bijdrage. Hiermee kan het bestuur de oplopende kosten die met de activiteiten samenhangen het hoofd bieden en wordt het mogelijk gemaakt om de volgende 40 jaar met vertrouwen tegemoet te zien.

Uiteraard is iedere vorm van ondersteuning voor “De Pinguins” daarbij bevorderlijk. Beleefd bij u aanbevolen.

Op onderstaande foto ondertekent André Vlak van BOND Administratie | Advies de sponsorovereenkomst in het bijzijn van bestuursleden en vrijwilligers van “De Pinguins” Linda Koning-Muhren en Dick Tol. Als extraatje is voor ieder lid van de vereniging de steeds populairder wordende BOND tas beschikbaar gesteld. Ideaal, ook voor de zwemsport.
20140627bond