6 April 2013 – Discozwemmen

Op veler verzoek werd het discozwemmen verplaatst van de voorjaarsvakantie naar een latere datum in het seizoen, 6 april 2013.
Natuurlijk wel een beetje laat om echt in het donker te zwemmen want het blijft dan al best lang licht, maar met de gezellige muziek van onze dj. Harry zeker niet minder leuk.

Die datum hadden 2 waterpolospelers Matyas en Marco, vrijgemaakt om tijdens het discozwemmen in het voorste gedeelte van het wedstrijdbad een echte waterpolotraining te geven. Dat was nieuw en spannend, zijn er genoeg kinderen die dat willen?

Gelukkig was er veel animo en iedereen was heel enthousiast. De lessen zijn in 2x een half uur verdeeld over de avond en de tweede keer waren en zelfs nog meer personen die mee wilden doen! Een groot succes dus. De kinderen die meegedaan hebben kregen ook nog een leuke bidon van de mannen. Helemaal top. Ook de mensen langs de kant hebben ervan genoten. Het was een leuk schouwspel.

Onder het genot van een gezellig muziekje, koffie en voor iedereen een lekker ijsje naar keuze werd het wederom een heerlijk zwemavondje.

Dank aan alle toezichthouders, dj, licht- en geluidsman, fotograaf en waterpoloers die dit weer mogelijk hebben gemaakt