9 December 2013 – Afscheid Linda Alexandre

Beste leden en vrijwilligers,

Ja, dat lezen jullie goed, Linda Alexandre gaat ons verlaten. Wat jammer! Op 14 december a.s. nemen we in het zwembad afscheid van haar. In bijgaand stukje doet Linda zelf haar verhaal, maar wij, het bestuur van De Pinguins, willen haar graag vanaf deze plek eren. Linda heeft zich ruim 12 jaar ingezet voor De Pinguins. Wij hebben haar leren kennen als een opgewekte, warme en energieke vrouw, die steeds voor iedereen klaarstaat. Ook tijdens de bestuursvergaderingen leverde Linda veel positieve inbreng en zat vol idee├źn. Het was altijd heel prettig om met haar samen te werken.

Linda deed het vrijwilligerswerk naast een drukke baan en een bewerkelijk gezin. Na het ongeval van haar man Tom kwam er nog meer op haar schouders terecht. Wij verbaasden ons er altijd over hoe goed ze dat allemaal kon regelen. maar we maakten ons er ook wel een beetje zorgen om of het niet te veel werd.

De aankondiging van Linda dat ze er mee ging stoppen, kwam voor ons dan ook niet totaal onverwacht. Geheel in de stijl van Linda heeft ze samen met Linda Koning voor goede opvolgers gezorgd. Maar dat neemt niet weg dat wij haar ontzettend zullen missen. Wij bedanken Linda van harte voor al haar inzet en wensen haar en haar gezin nog heel veel mooie jaren.

En wie weet…….misschien tot later!

Het bestuur, Thames Guit, Mieke Helgering en Dick Tol