November afzwemmaand

2017-11-18 | November is een heuse afzwemmaand geworden.

Maar liefst 5 zwemdiploma’s zijn uitgedeeld.

Op 4 november 2017 zwommen Edwin Veerman en Tijmen de Boer voor hun B-diploma. Super! Van harte gefeliciteerd jongens. Tijmen gaat stoppen met zwemles. Met het B-diploma op zak kan jou niets gebeuren! Veel succes met een andere hobby of sport toegewenst. Edwin gaat stoer door voor het C-diploma. Ook Edwin wensen we veel succes toe. Juf Sabine zeggen we wederom hartelijk dank voor het geduld en de gezellige stemming langs de baan!

18 november wederom een afzwemdag. Spannend hoor. Het A-diploma is door juf Sabine overhandigd aan Jim Tol en Ruben Ceelen. Beide jongens hebben laten zien dat ze helemaal klaar zijn voor het B-diploma. Van harte en zet ‘m op!

Graeme Commandeur ging onder leiding van juf Anja afzwemmen voor het C-certificaat. De koprol van de kant en in het water lukte maar steeds niet en hoefde hij ook niet te doen.
Echter op de afzwemochtend maakte Graeme een prachtige koprol van de kant, gevolgd door een super koprol in het water! Hiermee heeft hij volledig aan de eisen van het C diploma voldaan. Gefeliciteerd Graeme! Hiermee worden de zwemlessen prachtig afgerond en kun je helemaal voor de dag komen.

We zeggen dank aan meester Sander die vol overgave en met veel geduld iedere week de jongens en meisjes klaarstoomt voor het diploma. Graeme gaat ons verlaten. Broer Niall was al wat eerder gestopt met de zwemles. We zullen de familie Commandeur (altijd vrolijk gestemd) gaan missen en wensen hen alle goeds toe.

Met de uitreiking van het diploma aan Graeme, gaat ook juf Anja ons verlaten. Heel jammer vinden we dat. We willen haar dan ook hartelijk bedanken voor haar inzet al die jaren bij De Pinguins.
Juf Anja heeft een mooie bos bloemen ontvangen. We wensen haar rustige zaterdagochtenden toe!

2017-11-18 Afscheid Anja Bakker 1

Afbeelding 1 van 9