Twee vliegen in een klap tijdens discozwemmen

2017-03-11 | Het was een gezellige drukte afgelopen zaterdag in zwembad de Waterdam. De Pinguins hielden het jaarlijkse discozwemmen. Rond de klok van kwart voor 7 waren de meesten al in de centrale hal om zich aan te melden en de consumptiebon in ontvangst te nemen.In de zwemzaal werd op dat moment druk gewerkt om de opblaas figuren (van zo’n 7 en 12 meter lengte) op de juiste plek in het bad te plaatsen. Klokslag 7 uur ging het licht uit en even later lukte het Nico Jonk en dj Harry Smit om ook muziek uit het mengpaneel te krijgen. Het feest was begonnen!

Voor de kleintjes was het geweldig om op de visrun te klauteren en vervolgens heerlijk via de glijbaan het water in te plonsen.
Tussendoor wat limonade en een ijsje maakten het feest compleet.

De oudere kinderen en volwassen konden op de supergrote obstakel run met hele grote krab-glijbaan zich helemaal uitleven. Het was voor velen een hele uitdaging om het traject af te leggen.

De avond kreeg een extra feestelijk tintje omdat de secretaris van de vereniging, Mw. Mieke Helgering 25 jaar bestuurslid is. Ze ontving daarvoor een prachtig boeket bloemen.

Als klap op de vuurpijl, mocht De Pinguins een cheque ontvangen uit handen van Marie de Boer-Schilder en haar zoon Sam van Administratiekantoor H.M. Schilder, van maar liefst € 500,-. Ook haar dochter Laura zwemt met veel plezier bij de Pinguins. Opa en Oma en tante Regina waren ook van de partij tijdens discozwemmen. Hartelijk dank voor de donatie en betrokkenheid van Administratiekantoor H.M. Schilder bij de Pinguins namens alle leden en vrijwilligers! Het bedrag zal goed worden besteed.

Tegen 9 uur gingen de lichten weer aan en kon iedereen moe maar voldaan huiswaarts keren. Het zal weer een jaar duren, maar is het wachten dubbel en dwars waard!

Via deze weg willen we graag alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun inzet!

2017-03-11 Discozwemmen 1

Afbeelding 1 van 5