Kom zwemmen!

Zwemmen bij de Pinguins is leuk en erg gezellig.

Veel ouders vinden het ook erg belangrijk dat hun kinderen het zwemmen goed onder de knie krijgen. Bij de pinguins kan iedereen die bij het reguliere zwemmen buiten de boot valt, in zijn of haar eigen tempo het zwemmen aanleren.

Meestal gebeurt dat in het begin onder persoonlijke begeleiding van onze vrijwilligers. En met geduld en plezier kan bijna iedereen een erkend diploma behalen. Alles onder het toeziend oog van onze gediplomeerde instructrices.

De Pinguins is getoetst op de kwaliteitscriteria die gekoppeld zijn aan de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Hier kun je het enige echte Zwem-ABC, de Zwemcertificaten en de Zwemvaardigheidsdiploma’s behalen.

Door de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) wordt dit jaarlijks getoetst.

Een gelicentieerde zwemlesorganisatie is te herkennen aan onderstaand logo:

We maken gebruik van alle baden in het zwembad: het instructiebad, het wedstrijdbad en het warme recreatiebad. Na afloop van de lessen is er altijd een half uur vrij zwemmen.

Wil je meer weten over de zwemdiploma’s of wat er nog meer te doen is in het zwembad bij de Pinguins? Klik dan op de aparte subpagina’s met uitgebreide informatie hieronder.

Watergewenning
Het zwem ABC
Zwemvaardigheid 1, 2 en 3
Het snorkeldiploma
De trimgroep
Het recreatiebad

Wanneer zwemmen wij? De zwemtijden kun je hier vinden.

Wil je lid worden van onze vereniging? Ga dan naar de pagina administratie onder contact. Daar vind je de inschrijfformulieren terug.

< terug