Afzwemmen

2017-06-03 | We zitten niet stil tijdens de zwemlessen. Dat blijkt wel. Vandaag zwommen er maar liefst 3 kinderen af voor het B diploma, 1 voor het C-diploma en 1 voor het Zwemvaardigheid 2 diploma!

Mitchell Snoek, Henk Heuzeveldt en Mathilde Tol werden door juf Sabine goed bevonden om voor het B-diploma af te zwemmen. Dat doet juf Sabine niet zomaar. Allen hebben goed gezwommen en mochten het diploma in ontvangst nemen.

In een andere baan zwom Vince Kuntkes ondertussen voor het C-diploma. En dat ging geweldig. Ook hij ontving een voor akkoord ondertekend diploma. Klasse Vince!

Gelijktijdig met Vince zwom Laura de Boer voor het Zwemvaardigheid 2-diploma. Een heel zwaar programma. Laura liet een prachtige vlinderslag zien. Gefeliciteerd Laura!

Mitchell, Henk en Mathilde zwemmen inmiddels al voor hun c-diploma bij meester Sander. Dat komt vast wel goed.
Vince wil heel graag gaan snorkelen. Dat gaat meester Evert hem aanleren. We gaan zien of hij met de zwemvliezen uit de voeten kan.
Laura is gestopt met zwemmen. Ze gaat op het voetbalveld haar kunsten vertonen. We wensen haar natuurlijk veel plezier en succes met voetballen!