8 Maart 2014 – Discozwemmen

Zaterdag 8 maart was het zover. Door velen al naar uitgekeken: het discozwemmen!

We hadden veel aanmeldingen gekregen en rond half zeven was het al een drukte van belang in de hal van zwembad De Waterdam. Het duurde even eer iedereen naar binnen kon, maar om zeven uur ging het dan echt los. Als verrassing lagen er 2 prachtige grote opgeblazen stormbanen in het water. Een supergrote krokodil in het wedstrijdbad, behoorlijk lastig om op te klimmen maar geweldig om daarna lekker door de bek naar beneden te glijden. In het peuterbad lag een iets kleiner maar niet minder leuk exemplaar met een hoepel om doorheen te klimmen en een dolfijnen-glijbaan.

Onze dj harry had er zo te horen zin in en de stemming was meteen optimaal. Met koffie, thee, limonade en voor ieder een consumptie naar keuze werd ook de inwendige mens niet vergeten. Toen na een uurtje ook echt het licht werd gedimd en de laserlampen werden aangezet was het discofeest compleet.

Mede dankzij onze toezichthouders verliep alles weer vlekkeloos. De avond is financieel mogelijk gemaakt door een gift uit de wensboom van de Rabobank. Daarvoor allen hartelijk dank!

Rond negen uur ging iedereen moe maar voldaan huiswaarts. We kunnen terugkijken op een superleuke avond en kijken nu al uit naar volgend jaar!

20140308_disco1

20140308_disco2 (1)

20140308_disco3

20140308_disco4