Formulieren & Documenten

Een vereniging als de Pinguins kan niet bestaan zonder duidelijke en heldere regels. Er wordt immers gewerkt met een grote groep kwetsbare kinderen en volwassenen.

Hiervoor hebben wij binnen de Pinguins een gedragscode medewerkereen Geheimhoudingsverklaring vrijwilligers, en een Privacyverklaring opgesteld. Deze gedragscodes kun je downloaden door op de betreffende naam te klikken (*.pdf).

Wil je meer weten over grensoverschrijdend gedrag, twijfel je ergens over of wil je weten hoe te handelen? Lees dan onze folder ‘Wat is grensoverschrijdend gedrag?’ door hier te klikken (*.pdf).

Om de mogelijke gevaren en hoe daar alert op te zijn te onderstrepen hebben wij een toezicht-check voor handen. Deze kun je hier downloaden  (*.pdf)

Heeft er zich een incident voorgedaan die zodanig is dat je de behoefte heb dit aan ons te melden? Dat kan middels ons Melding Incidenten Formulier. Deze kun je hier downloaden (*.pdf) 

Het zou voor kunnen komen dat je een klacht hebt. Heb je een klacht, stuur deze dan in conform de klachtenprocedure en middels het klachtenformulier. Deze kun je hier downloaden (*.pdf) 

Ook hebben wij een vertrouwenspersoon binnen de vereniging. Indien er iets speelt wat je in al het vertrouwen wenst te bespreken kun je contact met deze persoon opnemen onder het telefoonnummer: 06 23 60 47 23

Heb je behoefte aan een onafhankelijk meldingspunt? Ook dat is mogelijk. Klik hier voor meer informatie in dat geval.